logo

For andre gang tar AMCAR initiativ til å avholde Nasjonal Motordag. Datoen i år er 12. juni. Tanken bak en Nasjonal Motordag er at både utøvere, publikum, media og styresmakter skal få se hvor mange som har ”motor” som hobby. Nasjonal Motordag representerer også en ypperlig anledning for lokale motorhobbyinteresserte til å samarbeide på tvers av interessefeltene sine, og dermed øke gjensidig forståelse og knytte nye bånd.
Sammen er vi sterkere.

En Nasjonal Motordag vil vise styrende myndigheter, både lokalt og sentralt, at vi som har ”motor” som hobby representerer en stor gruppe som engasjerer et bredt lag av befolkningen. Vi utfører mye godt sosialt og frivillig arbeid, og vi ivaretar norsk motorhistorie. Derfor er vi en gruppe det må tas hensyn til i fremtiden. La oss ta et tak sammen og markere vårt mangfold og vår hobby den 12. juni 2011! Vi oppfordrer alle til å spre budskapet via alle tilgjengelige kanaler, og vi håper at så mange som mulig av landets motorklubber, lag og foreninger markerer dagen med en aktivitet i sitt nærområde.
For ytterligere å synliggjøre dagen oppfordrer vi alle arrangører og deltagere til å smykke kjøretøyene sine med det norske flagg under feiringen.

Til lykke med dagen og arrangementet den 12. juni. God Nasjonal Motordag! Mer info om arrangementer og Nasjonal Motordag finner dere på www.amcar.no – ”terminliste”, eller ved å ta kontakt med AMCAR.

Infotelefon: 72 89 60 00
E-mail for treff info: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web adr.: www.amcar.no
Veteranbrannbiler
Postadresse: Storevardvegen 2, 4056 Tananger     |   E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2021 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved